Aanbod

Bij Hadshoof bieden we kinderopvang in twee verticale groepen voor kinderen in de leeftijd van 10 weken tot 4 jaar. Dat betekent dat er kinderen in verschillende leeftijden in één groep samen spelen. Hadshoof sluit daarmee naadloos aan op het normale gezinsleven, met alle voordelen van dien. Kinderen leren rekening houden met elkaar, jonge kinderen leren van wat ze zien bij hun oudere groepsgenootjes, die op hun beurt weer even zelfstandig leren spelen als de baby de fles krijgt. Er wordt altijd gezorgd voor voldoende professionele medewerkers op de groep volgens de wet- en regelgeving.

Contract en tarieven
Hadshoof biedt voor de dagopvang een 50 weken contract aan voor €10,85 per uur. Bij deze prijs zit het volgende inbegrepen:

  • Verzorgende producten zoals luiers, doekjes en crèmes.
  • Voeding zoals fruit en groenten, lunch, tussendoortje en drinken.
  • Kleding zoals overall, regenlaarzen en regenpak.

Het tarief is exclusief dieet-, allergie- en flesvoeding.

Openingstijden
Hadshoof ontvangt kinderen uitsluitend hele dagen van 7.15 uur tot 18.15 uur. De rust en structuur die dat met zich meebrengt is voor Hadshoof belangrijk. Bij hele dagen zijn er namelijk geen tussentijdse wisselingen en verandering van focus van de groepsleiding waarop het kind zich steeds moet aanpassen.

Hadshoof is alle werkdagen geopend, uitgezonderd de officiële feestdagen. Daarnaast zijn we de dag na Hemelvaart gesloten. Op 24 en 31 december zijn wij geopend tot 16.00 uur. De eerste twee weken van de bouwvak regio Zuid zijn wij gesloten i.v.m. vakantie.

Haal- en brengtijden
Kinderen kunnen in de ochtend tussen 7.15 uur en 9.00 uur gebracht worden. Na een leuke dag op de boerderij kunnen de kinderen tussen 16.30 uur en 18.15 uur weer opgehaald worden.

Aanmelden